Doris Knak

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Anette Bajlum

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Psykoterapeut,
lægeeksamineret fodplejer og ergoterapeut

Mobil 42195062
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Min baggrund
Født 1.4.1965

Jeg bor i Lemvig med min samlever, og jeg har 2 voksne børn.

Jeg er uddannet ergoterapeut og er efterfølgende uddannet som lægeeksamineret fodplejer hos Viborg Helsepraktik i 2015. Se https://viborghelsepraktik.dk/. Som garanti for høj faglighed er jeg medlem af sammenslutningen af Danske Fodplejere SADF https://www.danskefodplejere.dk/

Siden 2015 har jeg haft selvstændig klinik med fodterapi i i Terapihuset hos Doris Knak. Jeg elsker mine klienter og klinikken, hvor jeg har fokus på høj faglighed, nærvær og empati. I Terapihuset arbejder vi holistisk, og har det enkelte menneske i centrum.

I arbejdet med fodterapien oplevede jeg et særligt nærvær og en åbenhed, som udviklede min lyst til at gå dybere ind i min store interesse for, hvordan vi mennesker hænger sammen i krop, sind, hjerte og ånd. Jeg valgte derfor at blive psykoterapeut.

Jeg er nu ved at afslutte en 4-årig Integral Psykoterapeutuddannelse på ID Academy i Århus. Uddannelsen opfylder socialministeriets kvalitetskriterier og er anbefalet af Psykoterapeutforeningen, som jeg er medlem af. På hjemmesiden ID-Academy kan du læse nærmere om uddannelsen. Jeg skal certificeres i 2021.

For at sikre, at min terapi og coaching er professionel og af høj kvalitet, udvikler jeg mig løbende både professionelt og personligt. Jeg modtager selv terapi, og deltager løbende i supervisionsgrupper med en professionel supervisor, får sparring i ID grupper og jeg deltager i relevante kurser, workshops m.m.

logo hvidfacebookCopyright Terapihuset Lemvig
Høgevej 26, 7620 Lemvig
Doris Knak. Tlf.: 22 54 12 79
Anette Bajlum. Tlf.: 42 19 50 62

Adgang for medlemmer _

Log ind her