DORIS KNAK

JOB: Akupunktur, Zoneterapi, Kranio Sakral terapi, TFTdorisE-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.Mobil: 22 54 12 79

 

 

 

 

 

ANETTE BAJLUM

anettePsykoterapeut mpf,
lægeeksamineret fodplejer
Mobil 42195062
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Min baggrund
Født 1.4.1965
Jeg bor i Lemvig med min samlever, og jeg har 2 voksne børn.
Jeg har en sundhedsfaglig uddannelse som ergoterapeut og er efterfølgende uddannet som lægeeksamineret fodplejer hos Viborg Helsepraktik i 2015.

Se https://viborghelsepraktik.dk/. Som garanti for høj faglighed er jeg medlem af sammenslutningen af Danske Fodplejere SADF https://www.danskefodplejere.dk/
Siden 2015 har jeg haft selvstændig klinik med fodterapi i i Terapihuset hos Doris Knak. Jeg elsker mine klienter og klinikken, hvor jeg har fokus på høj faglighed, nærvær og empati. I Terapihuset arbejder vi holistisk, og har det enkelte menneske i centrum.

I arbejdet med min fodterapien oplevede jeg et særligt nærvær og en åbenhed, som udviklede min lyst til at gå dybere ind i min store interesse for, hvordan vi mennesker hænger sammen i krop, sind, hjerte og ånd. Jeg valgte derfor at blive psykoterapeut.

Jeg er certificeret ID psykoterapeut ved ID Academy i Århus. Uddannelsen opfylder socialministeriets kvalitetskriterier og er anbefalet af Psykoterapeutforeningen, som jeg er medlem af. På hjemmesiden ID-Academy kan du læse nærmere om uddannelsen.

For at sikre, at min terapi og coaching er professionel og af høj kvalitet, udvikler jeg mig løbende både professionelt og personligt. Jeg modtager selv terapi, og deltager løbende i supervisionsgrupper med en professionel supervisor, får sparring i ID grupper og jeg deltager i relevante kurser, workshops m.m.

Jeg brænder for at arbejde med mennesker, og møder det enkelte menneske lige der, hvor han eller hun er. Det er essentiel for mig.
Sammen med min klinik i Lemvig, arbejder jeg som underviser i fodpleje på Viborg Helsepraktik en dag i ugen.

logo hvidfacebookCopyright Terapihuset Lemvig
Høgevej 26, 7620 Lemvig
Doris Knak. Tlf.: 22 54 12 79
Anette Bajlum. Tlf.: 42 19 50 62

Adgang for medlemmer _

Log ind her